cropped-S-E-Westerlunds-åkeri-300x200j.
Avsandare_FT_En_Hallbar_Affar.png

Jobba hos oss

Tjänsten gäller distributionskörning med bil och släp på heltid. Utgångspunkt från Bålsta hos en av företagets större kunder. Arbetstiderna är schemalagda Måndag – Fredag mellan klockan 06/06:45 – 14:45/15:30.
 

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav lastning av gipsskivor i Bålsta med lossning på arbetsplatser och bygghandel huvudsakligen i Stockholm/Mälardals-regionen.

Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som har vana att arbeta självständigt och noggrant med en förmåga att kunna planera sitt arbete under dagen. Du är en engagerad, lösnings-orienterad och positiv person. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har en god socialförmåga och lätt att skapa relationer med de kunder du regelbundet besöker i tjänsten.

Om oss och Krav

 

Vi är ett familjeföretag med kontor beläget i Enköping och lastbilar stationerade på fyra orter. Vi satsar mycket på en bra arbetsmiljö där din åsikt kommer att både höras och välkomnas. Den viktigaste delen i vår verksamhet är att vi håller en hög nivå på både kvalité och service där personligt engagemang och rätt inställning är den röda tråden.

 

Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet från yrket och gärna också tidigare arbetat inom ett privatägt åkeri. Du har rutiner kring hur man vårdar och tar hand om ett ekipage och ser det som en självklarhet att vara ett föredöme i trafiken.

  • CE-behörighet

  • Giltig YKB

  • Digitalt förarkort

  • Svenska i tal och skrift, Engelska är meriterande

  • Truckkort och erfarenhet av påhängstruck är meriterande

Lön enligt kollektivavtal, individuell lönesättning förekommer. Provanställning 6 månader tillämpas.
Uppdragsstart: 1/4

Vi välkomnar till ansökan med CV samt personligt brev per mail:
info@westerlundsakeri.se
Vid övriga frågor nås Peter på: 070-641 55 21

Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.  

Above the Clouds

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi erbjuder transport och logistiklösningar med kvalité, kunskap och framför allt ett personligt engagemang. Långt bort från telefonköer och automatiska telefonsvarare!

Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss via telefon eller email!

Avsandare_FT_En_Hallbar_Affar.png